Eveniment de lansare

Lansarea lucrării A51 – 51 de birouri de arhitectură s-a bucurat de participarea a aproape 400 de invitaţi, cea mai mare parte arhitecţi, dar şi jurnalişti, personalităţi din lumea culturală şi de afaceri.
 

Scenografia a fost semnată Studio Basar, unul dintre birourile de arhitectură care sunt prezentate şi în carte, şi care a înţeles cu o deosebită acurateţe şi inspiraţie tema evenimentului. Astfel, lansarea a inclus o expoziţie de fotografie semnată Cosmin Bumbuţ şi o expoziţie de design cu obiecte icon de la Class Living. Iată cum arăta Sala Dalles înainte de sosirea oaspeţilor.

Gazda serii a fost, în mod cu totul excepţional, domnul Gabriel Liiceanu, alături de preşedintele şi vice-preşedinţii OAR, arh. Şerban Ţigănaş, arh. Adrian Soare şi arh. Johannes Bertleff.

Academia de barmani a contribuit şi ea la atmosferă pentru ca în final lansarea să devină un prilej de întâlnire şi de celebrare a arhitecţilor români care, în ciuda contextului de multe ori nefavorabil, reuşesc să creeze Arhitectură.

Alături de partenerii acestui proiect, Ruukki România şi Class Living, la succesul evenimentului au contribuit semnificativ şi companii cunoscute pentru tradiţia de a fi adevăraţi susţinători ai designului şi arhitecturii, precum BMW România, care ne-a pus la dispoziţie o flotă de maşini pentru transportul protagoniştilor serii la şi de la Sala Dalles.